Haalarimerkin

Tuotetiedot

Bensaa?

3,70 

Bensaa? – haalarimerkki

Pitääkö helikopterille laittaa bensaa?

Mitat: 8 cm x 8 cm

Tekniikka: Brodeerattu

Reunat: Saumattu

Brodeeratun haalarimerkin valmistuksessa merkin kuviot ja tekstit brodeerataan pohjakankaan päälle erivärisillä langoilla. Tämä menetelmä antaa merkille kolmiulotteisen ulkonäön ja yksityiskohtaisen viimeistelyn. Lopputuloksena on kestävä, tarkka ja visuaalisesti näyttävä kangasmerkki.

Haalarimerkit tehdään printtaustekniikkaa käyttäen, kun merkissä on paljon tarkkoja yksityiskohtia. Näin lopputuloksesta tulee valokuvamainen ja näyttävä. Printattu kangasmerkki kestää kulutusta samoin kuin brodeerattu.

Brodeerattu haalarimerkki ensiapupakkauksesta saumatulla reunalla, tekstillä: ''Thirst Aid Kit''
Brodeerattu kangasmerkki
Printattu haalarimerkki kissasta saumatulla reunalla, tekstillä: ''Onko pakko, jos ei jaksa?''
Printattu kangasmerkki

Haalarimerkissä reunat voivat olla päärmätty eli saumattu. Tämä tarkoittaa sitä, että reunalanka kiertää merkin reunan ympäri. Reunasta tulee tällöin pehmeä. Saumattua reunaa voidaan käyttää merkeissä, joissa muoto on yksinkertainen eli jos haalarimerkki on esimerkiksi täysin pyöreä tai neliskanttinen.

Haalarimerkin reunat voivat olla myös laserleikattu. Laserleikattua reunaa käytetään silloin, kun merkki ei ole perinteisen haalarimerkin muotoinen. Laserleikatun reunan ansiosta merkkien suunnittelu ja toteutus voi olla vapaampaa, laadusta tinkimättä.

Painatettu haalarimerkki saumatulla reunalla

Saumattu reuna

Brodeerattu haalarimerkki laserleikatulla reunalla

Laserleikattu reuna

Merkkilabra on haalarimerkkien verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman hauskoja, persoonallisia ja laadukkaita haalarimerkkejä opiskelijoille ympäri suomen. Tilaa haalarimerkit vaivattomasti suoraan kotiovellesi merkkilabralta!

Vetäessäsi opiskelijahaalarit yllesi haluamme, että tunnet ylpeyttä! Sen takia haluamme panostaa haalarimerkkeihimme ja olla mukana vaikuttamassa Suomen korkeakoulukulttuuriin!

Järjestämme myös vuoden aikana yhteensä viisi haalarimerkkikilpailua, jolloin opiskelijat voivat osallistua toimintaamme ja ehdottaa omia haalarimerkki-ideoitaan. Käy siis tutustumassa haalarimerkkikilpailuun täältä!

Merkkilabran logo brodeerattu haalarimerkki saumatulla reunalla, tekstillä: ''Merkkilabra.fi haalarimerkit opiskelijoille''

Katso myös

Löydä uudet suosikkisi!

Heräsikö kysyttävää?

0
0
OSTOSKORI
Calculate Shipping