Merkkilabran MerkkiMania logo

Merkkimania™

Ale & Haalarimerkkikilpailu

MerkkiMania™ on Merkkilabran kuukausittainen tapahtuma, joka tarjoaa huikeita alennuksia haalarimerkeistä. Alennukset käynnistyvät yleensä kuukauden ensimmäisen viikon aikana!

Järjestämme myös vuoden aikana yhteensä viisi haalarimerkkikilpailua, jolloin opiskelijat voivat osallistua toimintaamme ja ehdottaa omia haalarimerkki-ideoitaan.

Haalarimerkkiehdotuksia voi jättää vuoden ja kellon ympäri! Ehdotukset lisätään seuraavaan kilpailuun. 

Lue kilpailun ohjeet ja F.A.Q alhaalta!

Merkkilabran helmikuun haalarimerkkikilpailun voittajat
Merkkilabran Merkkimania logo
Brodeerattu haalarimerkki, jossa on Merkkilabran logo ja teksti: ''merkkilabra.fi haalarimerkit opiskelijoille'', Merkkilabran toimistossa

Miten osallistun?

3- vaihetta!

1. Ehdotus

Ehdota meille ideaasi ja ehdotuksesi voi päästä äänestysvaiheeseen! Ehdotuksia voi jättää vuoden ympäri!

‘’Olisi hienoa saada joku merkki ChatGPT:stä / sen käyttämisestä, kuinka sen avulla selviää tenteistä / koulusta.’’


2. Äänestys

Äänestyksessä opiskelijat pääsevät äänestämään ehdotuksien kautta tulleita haalarimerkki-ideoita!

Parhaat ideat voittakoon!

Merkkimanian haalarimerkkikilpailun äänestysvaihe

3. Toteutus

Äänestyksen perusteella valitaan noin 20-30 toteutukseen etenevää haalarimerkki-ideaa, jotka tulevat myyntiin Merkkilabran merkkikauppaan!

Kaikki toteutukseen etenevät ideat palkitaan Merkkilabran lahjakortilla!

Digitaalinen piirros Merkkilabran ChatGPT haalarimerkistä
Merkkilabran ChatGPT brodeerattu haalarimerkki saumatulla reunalla
Piirros
Valmis merkki

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Merkkimania™

MerkkiMania alkaa yleensä joka kuukauden (pl. kesäkuukaudet) ensimmäisen viikon aikana ja kestää noin 7 päivää.

MerkkiManian™ aikana on tarjolla huikeita alennuksia haalarimerkeistä, usein jopa -30% tai enemmän. Lisäksi tarjolla voi olla erikoistarjouksia ja pakettialennuksia.

Yleensä alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjakoodeihin, ellei toisin mainita. Poikkeuksena tähän on meidän eksklusiivisen uutiskirjeen tilaajat, jotka voivat saada lisäalennuksia jo valmiiksi alennettujen hintojen lisäksi.

Voit tilata uutiskirjeemme tai seurata meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi ensimmäisenä tietoa uusista tarjouksista ja alennuksista! Seuraa meitä, se ei maksa mitään!

Haalarimerkkikilpailu

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä haalarimerkki-ideasi tältä sivulta löytyvältä ilmoittautumislomakkeella. Voit jättää ehdotuksia ympäri vuoden ja me lisäämme ne aina seuraavaan alkavaan kilpailuun mukaan!

Voit lisätä ehdotukseesi myös kuvia referenssiksi tai piirtää ne itse, emme kuitenkaan voi toteuttaa kaikkia ehdotuksia tekijänoikeuksien vuoksi. Voit ehdottaa niin monta merkki-ideaa kuin haluat, kuitenkin kohtuullisuuden nimissä.

Infoamme aina sosiaalisessa mediassa TikTokissa ja Instagramissa sekä uutiskirjeellä kilpailun etenemisestä, joten ne on hyvä olla seurannassa!

Voittajat saavat mainetta ja kunniaa, rehvasteluoikeudet omasta haalarimerkistä sekä 15 € lahjakortin Merkkilabran verkkokauppaan!

Käyttäessäsi palkintolahjakortin, tilaukseesi lisätään myös superharvinainen haalarimerkki, jota ei voi saada muuten kuin voittamalla Merkkilabran kilpailun! Aika siistiä eikö?

Saat kattavat ohjeet tähän kaikkeen, kun lähetämme voittajille sähköpostia tulosten julkaisun jälkeen!

Voittomerkkejä voi ostaa heti kun saamme ne valmistettua, yleensä noin kuukauden kuluttua kilpailun päättymisestä. Uudet merkit julkaistaan aina MerkkiManian™ alennuksien yhteydessä.

Äänestysvaiheeseen pääsevät kaikki merkit, jotka ovat toteutettavissa. Jos merkkisi ei päässyt äänestykseen, se on voinut rikkoa tekijänoikeuksia tai kyseinen haalarimerkki on jo olemassa tismalleen samanlaisella totetuksella jossain muualla.

Saamme paljon samoja merkki-ehdotuksia, varsinkin trendaavista aiheista. Tällöin laitamme kilpailuun mukaan sen henkilön idean, joka ehti laittamaan meille idean ensimmäisenä. Tällaiset tilanteet voivat vaikuttaa siltä, että ideasi on voittanut, mutta et saanut palkintoa. Nopeus on valttia!

EHdota ideaasi!

Pääseekö ideasi koristamaan tuhansia haalareita?

Täytä lomake

Odotamme innolla mitä sinulla on mielessäsi!

Seuraavaksi

Valmistaudu äänestykseen, joka järjestetään ehdotusvaihetta seuraavalla viikolla!

Odotellessasi voit tutustua Merkkilabraan somessa. Tiedotamme aktiivisesti tuoreimmat tapahtumat ja kuumimmat merkkilisäykset sosiaalisen median kanavissamme.

Liity matkaamme kohti uutta, upeampaa korkeakoulukulttuuria!

Menneet kilpailut

Onko sinun merkkisi seuraava hitti?

ÄÄNESTYS

Parhaat ideat voittakoon

Voi räkä!

Äänestysvaihe ei ole käynnissä 🙁